Šestindvajseta nedelja med letom – Slomškova nedelja


Molitveni namen: za potrpežljivost in ljubezen med nami v tem zahtevnem času

Godovi v tem tednu:
NEDELJA – 26. NEDELJA MED LETOM -Slomškova nedelja
PONEDELJEK – Sveti Vincencij Pavelski, duhovnik in ustanovitelj lazaristov
SREDA – Sveti Mihael, Gabrijel, Rafael, nadangeli
ČETRTEK – Sveti Hieronim, duhovnik in cerkveni učitelj
PETEK – Sveta Terezija Deteta Jezusa, devica in cerkvena učiteljica
SOBOTA – Sveti angeli varuhi
NEDELJA – 27. NEDELJA MED LETOM

Za udeležbo pri bogoslužjih so sedaj PCT pogoji (preboleli, cepljeni, testirani). Do nadaljnjega tisti, ki ne morete k bogoslužjem, lahko svete maše vsak dan spremljate prek našega Youtube kanala, po sveti maši pa pridete k svetemu obhajilu.

Nocoj, v nedeljo ob 19.00, se bodo v veroučni učilnici začele Delavnice molitve in življenja za mlade od 18. do 35. leta, (ali kakšno leto več). Delavnica obsega 10 tedenskih srečanj, ki trajajo uro in pol (nekako do adventa). V molitvi bomo iskali prijateljski odnos z Bogom, zato bo to Delavnica življenja, ki te osvobaja žalosti, tesnobe, ozdravlja rane, občutkov manjvrednosti in negotovosti. (Informacije: 031 318 872, Barbara)

V torek čisti cerkev 2. skupina.

Ta petek je prvi petek v mesecu: obhajali bomo bolnike in ostarele po domovih. Sporočite nam, če si še kdo želi prejemati sveto obhajilo na domu, prejeti zakrament svete spovedi ali bolniškega maziljenja.
V petek po večerni sveti maši je adoracija pred Najsvetejšim do 22.00.

Na izhodu iz cerkve vzemite nova mesečna oznanila.

Priporočamo zelo dober intervju v časniku Družina s strokovnjakom, infektologom, dr. Federicom Potočnikomo koronavirusu, epidemiji in o varnosti cepiv. Vredno je prebrati mnenje strokovnjaka na tem področju.