31. nedelja med letom

Molitveni namen: za žalujoče v naši župniji

Godovi v tem tednu:
NEDELJA – 31. NEDELJA MED LETOM – zahvalna nedelja
PETEK – Posvetitev lateranske bazilike 
SOBOTA – Sveti Leon Veliki, papež in cerkveni učitelj
NEDELJA – 32. NEDELJA MED LETOM

V ponedeljek, 6. novembra, bomo večerno sveto mašo obhajali za pokojne sodelavce in dobrotnike Karitas. Maševanje bo vodil pomožni škof dr. Franc Šuštar.

V torek popoldne čisti cerkev 3. skupina.

V soboto ob 10.00 bomo imeli letošnje prvo srečanje za nove ministrante. Vabljeni posebej fantje iz 3. in 4. razreda, da se nam pridružite.

Čez 14 dni, 18. novembra, bomo imeli pri nedeljski sveti maši blagoslov zakonskih jubilantov. Pari, ki praznujete 5, 10, 15, 20 in več let zakonskega življenja, ste lepo vabljeni, da se prijavite za ta lep dogodek in se s tem Bogu zahvalite za skupno prehojeno pot. Prijavite se osebno v župnijski pisarni, po telefonu ali elektronski pošti.

Rad bi se zahvalil vsem, ki ste sodelovali pri dejavnostih praznika vseh svetih: vsem, ki ste bili pri sprejemu mimoidočih pred staro cerkvijo, pri pogostitvi nadškofa in duhovnikov, ki ste bili v pomoč pri mnogih svetih mašah, pri pogostitvi za mlade itd. Velika hvala mladim, ki so pripravili lep molitveni večer za mlade!

Danes, na zahvalno nedeljo, bi se rad zahvalil tudi vsem sodelavcem na župniji, ki pomagate pri tako raznovrstnih nalogah, še posebej velika zahvala tistim, ki darujete precej časa, da je življenje na župniji bogato: da se naše medsebojne vezi krepijo, da rastemo v veri in da našo vero posredujemo drugim ljudem.