Jezusov krst


Molitveni namen: za vse, ki žalujejo za svojimi najbližjimi

Godovi v tem tednu:
NEDELJA – Jezusov krst
SREDA – Sveti Pavlin Oglejski, škof
NEDELJA – 2. NEDELJA MED LETOM

V torek čisti cerkev 3. skupina.

V torek ob 19.45 (kot vsak torek) je v cerkvi Vseh svetih Večer slavljenja.

V torek ob 19.45 je v župnijski knjižnici večer Knjiga in čaj. Pogovarjali se bomo ob knjigi Karel de Foucauld: Nepopolni brat. Lepo vabljeni!

V sredo ob 19.45 je sestanek župnijske Karitas.

Naslednjo nedeljo ob 10.00 bo med sveto mašo kateheza za majhne otroke v pevski sobi. Če želi kdo pomagati pri tej katehezi za majhne otroke, je dobrodošel. Svojo pripravljenost naj sporoči Maši Oplotnik Rožanc ali župniku.

Naslednjo nedeljo ob 15.00 bo v veroučnih učilnicah družabno srečanje za družine z majhnimi otroki. Mlade družine lepo vabljene!

Čez 14 dni se v naši župniji začne tečaj priprave na zakon, ki ga pripravlja Skupnost Emanuel v sodelovanju z našimi župljani. Tečaj bo obsegal 8 srečanj. Prvo srečanje bo v nedeljo, 22. januarja, od 11.00 do 13.00 (po 10. sv. maši) v veroučnih učilnicah. Zatem pa bodo srečanja ob petkih od 19.00 do 20.30 vsakih 14 dni.

Zelo potrebujemo nove prostovoljce za čiščenje nove cerkve! Čiščenje cerkve poteka ponavadi v torek popoldan. Konkretno to pomeni darovati do dve uri časa na mesec za lepoto naše cerkve. Prosimo, da se velikodušno odzovete na prošnjo, ker vas potrebujemo! Morda najlažje pridete upokojenci. Sporočite vaš »da« župniku. Hvala!

Vabljeni k branju oznanil za mesec januar.