Dvaindvajseta nedelja med letom

Molitveni namen: za rast v veri naših otrok in mladih

Godovi v tem tednu:
NEDELJA – 22. NEDELJA MED LETOM
PONEDELJEK – Mučeništvo Janeza Krstnika, praznik
ČETRTEK – Obletnica kronanja Brezjanske Matere Božje, praznik
SOBOTA – Sveti Gregor Veliki, papež in cerkveni učitelj
NEDELJA – 23. NEDELJA MED LETOM

Velika zahvala našim mladim animatorjem, ki so v minulem tednu izpeljali čudovit oratorij za otroke! Naj otroci in mladi močno napredujejo na poti z Jezusom in postanejo njegovi pričevalci!

Ta teden bo potekal vpis k verouku. Vpis bo vsak dan, od ponedeljka do petka, med 17.00 in 18.00 na župnijskem dvorišču. Veroučni urnik si lahko ogledate na oglasni deski ali na naši spletni strani.

Z jutrišnjim dnem prehajamo na običajni letni urnik svetih maš. Svete maše ob delavnikih bodo zjutraj ob 7.30 in ob 19.00. Ob sobotah bosta sveti maši ob 11.00 in ob 19.00.

V torek čisti cerkev 2. skupina.

Ta petek je prvi petek v mesecu. Dopoldan bomo po domovih obhajali bolnike in ostarele. Mnogi, ki ne morejo več priti v cerkev in ostajajo v svojih domovih, prav tako potrebujejo Jezusovo ljubezen prek zakramentov.
Sporočite nam, koga lahko še obiščemo na domu, da prejme sveto obhajilo, zakrament svete spovedi ali bolniškega maziljenja.
Po večerni sveti maši pa bo adoracija pred Najsvetejšim do 22.00.

V petek ob 17.00 gremo z mladimi na duhovne vaje na Kurešček, da zajadramo globlje v odnos z Bogom in spoznamo, kaj pripravlja v življenju za nas. Mladi, zelo lepo vabljeni! Prijave zbiramo do srede zvečer.

Naslednjo nedeljo bo pri sveti maši ob 10.00 blagoslov otrok – šolarjev. Osnovnošolski otroci, pridite, da bomo prosili Boga za blagoslov novega šolskega leta.

Prav tako so na voljo letaki za srečanja Spoznavanje krščanstva in katehumenat (z začetkom 13. oktobra). Gotovo poznate koga, ki je duhovni iskalec in si želi spoznati krščansko vero, morda prejeti tudi zakramente.

Vabljeni k branju mesečnih oznanil za september.