Četrta nedelja med letom

Molitveni namen: za mlade v naši župniji

Godovi v tem tednu:
NEDELJA – 4. NEDELJA MED LETOM
TOREK – Sveti Janez Bosko, duhovnik, ustanovitelj salezijancev
ČETRTEK – Jezusovo darovanje (svečnica), praznik
PETEK – Sveti Blaž, škof in mučenec
NEDELJA – 5. NEDELJA MED LETOM

V torek čisti cerkev 3. skupina.

V sredo je dopoldanska sveta maša izjemoma ob 9.00, ker se na župniji zberemo duhovniki iz dekanije, da skupaj mašujemo in se nato pogovarjamo o aktualnih vprašanjih. Župljani ste dobrodošli pri sv. maši ob 9.00.

V sredo ob 19.45 je srečanje katehetov v župnijski knjižnici.

V četrtek obhajamo praznik Jezusovega darovanja v templju (svečnica), ki je tudi praznik posvečenega življenja. Svete maše bodo ob 9.00 in 19.00, v Tomačevem ob 18.00. Sv. maše začnemo v avli z blagoslovom sveč, ki jih boste prinesli s seboj. Zatem v sprevodu vstopimo v cerkev. Nabirka tega dne bo namenjena za potrebe domačih duhovnikov.

Ta petek je prvi petek v mesecu: obhajali bomo bolnike in ostarele po domovih.
V petek, na god svetega Blaža, bomo pri jutranji in večerni sveti maši prejeli Blažev blagoslov kot varstvo zoper bolezni grla.
Po večerni sveti maši je adoracija pred Najsvetejšim do 21.00.

V soboto ob 16.00 bo na Brezjah sveta maša v podporo bolnikom z rakom in njihovim bližnjim. Te svete maše bodo odslej vsak drugi petek v mesecu.

Naslednjo nedeljo bo pri vseh svetih mašah nabirka namenjena za mlade, ki gredo na Svetovni dan mladih v Lizbono. Vabljeni, da podprete naše mlade tudi s tem, da jim izkažete svojo radodarnost. Hvala!

Zelo potrebujemo nove prostovoljce za čiščenje nove cerkve! Konkretno to pomeni darovati do dve uri časa na mesec za lepoto naše cerkve. Res vas potrebujemo! Sporočite vaš »da« župniku. Hvala!

Vabljeni k branju župnijskih oznanil za mesec februar.