27. nedelja med letom

Stvarjenje Adama, Michelangelo Buonarroti, 16. stol., Sikstinska kapela, Rim

Molitveni namen: za blagoslov škofovske sinode v Rimu na temo mladih

Godovi v tem tednu:
NEDELJA – 27. NEDELJA MED LETOM
ČETRTEK – Sveti Janez XXIII., papež
PETEK – Sveta Favstina Kowalska, redovnica
SOBOTA – Sveti Maksimilijan Celjski, škof in mučenec
NEDELJA – 28. NEDELJA MED LETOM

V torek popoldne čisti cerkev 3. skupina.

V torek po večerni maši ob 19.45 bo večer Knjiga in čaj. Brali bomo knjigo Gabriela Amortha: Bog, lepši od hudiča. Lepo vabljeni!

V četrtek bo v telovadnici Osnovne šole Alojzija Šuštarja v Šentvidu ob 19.30 večer Ritem srca 2018. To je festival sodobne krščanske glasbe s slavljenjem. Vabljeni zlasti mladi in mladi po srcu, ki imate radi svežo krščansko glasbo!

V soboto, 13. oktobra, bo 2. vseslovensko srečanje ločenih pri Svetem Jožefu v Ljubljani. Začelo se bo s sveto mašo ob 9.30, nato pa nadaljevalo s predavanji in delom po skupinah. Tema, ki bi verjetno marsikoga zanimala. Več informacij dobite na spletu.

Čez dobra dva tedna se začnejo v naši župniji srečanja Spoznavanja krščanstva in katehumenat. Srečanja so namenjena posebej tistim, ki si želijo odkriti Jezusa in krščansko vero ter morebiti prejeti zakrament uvajanja v krščanstvo krsta, obhajila ali birme. Vabljeni pa tudi vsi župljani, ki si želite poglobiti krščansko vero. Prvo srečanje bo 25. oktobra ob 20.00 v veroučnih učilnicah. Srečanja bodo potekala vsakih 14 dni. Na izhodu iz cerkve so na voljo letaki – za vas ali za vaše prijatelje.

V avli se danes in naslednji dve nedelji v okviru Župnijske Karitas prodajajo sveče za dobrodelne namene za ljudi v stiski.

Na izhodu iz cerkve so na voljo nova mesečna oznanila.