Tedenska oznanila


VELIKA NOČ

16. april 2017

Molitveni namen: da bi Vstali Kristus prežel naše življenje

Prazniki v tem tednu:
Pon. – Sob.       VELIKONOČNA OSMINA
Ned.                   BELA NEDELJA ali NEDELJA BOŽJEGA USMILJENJA

Zahvaljujemo se vsem, ki ste sodelovali pri pripravi obredov velikega tedna in tako pripomogli k zelo lepemu obhajanju skrivnosti Jezusovega trpljenja in vstajenja (pevci, ministranti, bralci, apostoli, …).

Jutri, na VELIKONOČNI PONEDELJEK bodo sv. maše ob 9.00 in 19.00, v Tomačevem ob 8.00. Po 9. sv. maši bomo šli z mladimi in bodočimi birmanci v rehabilitacijski center Soča. Obiskali bomo bolnike, jim voščili za Veliko noč in jim izročili velikonočne jedi.

V soboto, 22. aprila, bomo šli z mladimi na izlet v naravo, kjer bomo imeli tudi sv. mašo. Odhod je zjutraj ob 9.00 izpred parkirišča. Mladi, lepo vabljeni!

V soboto bo tudi mesečno srečanje za starejše v naši župniji. Rdeča nit srečanja bo »Pot v Emavs«. Dobimo se ob 9.00 v veroučni učilnici. Vabljeni na pogovor in druženje!

V soboto, 6. maja (čez 3 tedne), pripravljamo izlet za vse župnijske sodelavce. Predvidoma se bomo odpravili proti Primorski. Lepo povabljeni, da se prijavite v župnijski pisarni ali pri g. Bojanu Novaku (041 691 071). Na tem izletu se bomo lahko še tesneje povezali. Prijavite se čim prej.

V torek popoldne čisti cerkev 2. skupina.