Tedenska oznanila


4. POSTNA (TIHA) NEDELJA

2. april 2017

Molitveni namen: za vse trpeče v župniji

Godovi v tem tednu:
nedelja      5. POSTNA (TIHA) NEDELJA
nedelja      CVETNA NEDELJA

Danes zvečer bo ob 19.00 redno srečanje ŽPS.

Na voljo so oljčne vejice, vzemite jih ob izhodu iz cerkve. Vaše darove bomo nakazali v pomoč našim župnijam v slovenski Istri, še posebej za obnovo tamkajšnjih cerkva.

V sredo, 5. 4. bo ob 19.45 redno mesečno srečanje Župnijske karitas v prostorih Karitas.

V četrtek, 6. 4., bo ob 20.00 zadnja vaja mešanega župnijskega zbora v pripravi na velikonočno tridnevje.

V petek bomo obhajali bolnike po domovih. Ob 18.30 pa bo pobožnost križevega pota, ki jo bodo tokrat pripravili člani skupine Knjiga in čaj.

V petek, 7. 4., ob 20.00 vas vabimo na večer usmiljenja oziroma spovedno-molitveni večer. Slišali bomo lahko pričevanje, se spovedali, odložili skrbi pred Najsvetejšim. Vabljeni prav vsi, da si vzamete nekaj časa zase in za Gospoda ter se skupaj bolje pripravimo na praznovanje velike noči.

V soboto, 8. aprila, ob 10.00 bo pletenje butaric. Vabljeni vsi, ki vas veseli ročno delo in druženje, še posebej pa vabljeni otroci s starši. S seboj lahko prinesete tudi nekaj svojega materiala.

V soboto ob 9.30 bodo tudi ministrantske vaje za vse ministrante in asistente, kjer bomo pripravljali bogoslužje velikega tedna.

Prihodnjo nedeljo bomo na Cvetno nedeljo vstopili v veliki teden. Vabljeni, da prinesete k blagoslovu zelenje. Blagoslov bo pri vseh mašah, slovesnejši blagoslov zelenja pa bo ob 9.00, ko se bomo zbrali pred cerkvijo.

V torek popoldne čisti cerkev 4. skupina.