Druga postna nedelja

Abrahamova daritev, Tician (1514-1515)

Molitveni namen: za mir v naših srcih

Godovi v tem tednu:
NEDELJA – Druga postna nedelja
NEDELJA – Tretja postna nedelja

Ta teden se nadaljuje redni verouk in družinska kateheza.

V torek čisti cerkev 3. skupina.

V sredo ob 19.45 bo prvi postni nagovor, ko bo spregovoril Miha Ruparčič na temo: Čuj z menoj. Govoril bo o tem, kako naj ostajamo med seboj povezani tudi v trpljenju. Lepo vabljeni!

V četrtek ob 19.45 so na koru nove cerkve pevske vaje mešanega pevskega zbora (kot vsak četrtek). Še vedno dobrodošli novi pevci!

Ta petek je prvi petek v mesecu: dopoldan bomo obhajali bolnike in ostarele po domovih. Ob 18.30 je molitev križevega pota, zatem sveta maša. Vsi lepo vabljeni! Po večerni sveti maši bo tudi adoracija pred Najsvetejšim do 21.00.

V soboto ob 9.00 bo v Zavodu Svetega Stanislava v Šentvidu srečanje za različne župnijske sodelavce. Srečanje bo praktične narave: po krajšem predavanju bodo sledile delavnice namenjene vsem župnijskem sodelavcem. Izbrali boste lahko enega izmed poslanstev, ki ga opravljate: pevci, kateheti, zakristani, izredni delivci obhajila, gospodarski svet, bogoslužni bralci, krasilke, sodelavci Karitas. Lepo vabljeni, da se v čim večjem številu udeležimo tega koristnega in poučnega srečanja! Plakat si lahko ogledate v avli na oglasni deski.

Lepo vabljeni v tem postnem času k prejemu zakramenta svete spovedi. Spovedujemo vsak dan pred večerno sveto mašo, prav tako pred nedeljskimi svetimi mašami. Po potrebi se lahko z duhovnikom dogovorite tudi za poseben termin (pokličite v pisarno na 01 437 22 03).

V cerkvi Vseh svetih je v postnem času postavljena posebna predstavitev postnih prizorov, ki so jih postavili naši mladi. Lepo vabljeni, da si jih ogledate.

Na voljo so oznanila za mesec marec.