33. navadna nedelja


Molitveni namen: za blagoslov zakoncev v naši župniji

Godovi v tem tednu:
NEDELJA – 33. NEDELJA MED LETOM
ČETRTEK – Darovanje Device Marije
PETEK – Sveta Cecilija, devica in mučenka
NEDELJA – KRISTUS KRALJ VESOLJSTVA, zaključek cerkvenega leta

V torek popoldan čisti cerkev 1. skupina.

V sredo ob 18.45 bo v knjižnici srečanje biblične skupine.

V petek goduje sveta Cecilija, ki je zavetnica cerkvenih pevcev. Vabimo vse pevce in glasbenike k sveti maši ob 18.00. Zatem pa bo sledila tudi manjša pogostitev, da proslavimo zavetnico sveto Cecilijo.

V soboto ob 10.00 bo srečanje medgeneracijske skupine v veroučnih prostorih.

V soboto bo na predvečer praznika Kristusa Kralja od 19.00 do 20.00 (po večerni sv. maši) adoracija pred Najsvetejšim. Pridružili se bomo pobudi, v kateri sodeluje več tisoč župnij po svetu, kot pripravi na mednarodni evharistični kongres v Budimpešti leta 2020.

Naslednjo nedeljo bo v avli možnost nakupa adventnih venčkov. Prav tako boste lahko naslednjo nedeljo kupili novo zgoščenko z naslovom V zahvalo tebi, ki ga je posnela župnijska glasbena zasedba Fidelium s prijatelji. Obenem bodo v ponudbi tudi kvalitetne duhovne knjige Založbe Emanuel.

Napovedujemo sveto mašo za ostarele in bolne z bolniškim maziljenjem, ki bo v soboto, 30. novembra, ob 10.00 v cerkvi Vseh svetih, in jo bo daroval g. Miro Šlibar. Po sveti maši bo druženje in pogostitev v pevski sobi. Povabite na to srečanje ostarele župljane, ki sicer redko pridejo v cerkev, in jim morda priskočite na pomoč s prevozom.