3. adventna nedelja


Molitveni namen:  za vse osamljene v naši župniji

Godovi v tem tednu:
NEDELJA – 3. ADVENTNA NEDELJA
PONEDELJEK – začetek božične osemdnevnice
NEDELJA – 4. ADVENTNA NEDELJA

Jutri vstopamo v božično osemdnevnico. Vsak dan ob 18.00 bomo pri sveti maši rasli v hrepenenju, da pride otrok Jezus na svet in v naša srca. Otroci bodo po cerkvi romali z Jožefom in Marijo (in osličkom). Vabljeni, da se preko božične osemdnevnice globlje pripravimo na božično praznovanje. Dobrodošle zlasti družine z otroki!

V torek popoldne čisti cerkev 1. skupina.

V petek zvečer bo v naši župniji od 18.00 do 20.30 možnost za predbožično spoved. Poleg domačih duhovnikov bosta na voljo dva zunanja spovednika. Dobra sveta spoved je najboljša priprava na božič. Vabljeni!

Prihodnjo soboto od 10.00 do 12.00 bo skupina naših župljanov nastopila v BTC-ju z izvedbo božičnih pesmi. Hkrati bo to priložnost, da se bodo srečali z ljudmi in jih povabili v našo župnijo k božičnim svetim mašam.
Če bi še kdo želel pri tem sodelovati, vabljen v petek po večerni maši v učilnico za kratek sestanek. Molimo za blagoslov srečanja z ljudmi v BTC-ju.

V soboto ob 19.00 bo na koru pevska vaja v pripravi na polnočnico. Vabljeni vsi pevci, ki si želite sodelovati pri božičnem polnočnem bogoslužju.

Naslednjo nedeljo bodo skavti pri svetih mašah prinesli v našo župnijo lučko miru. Sicer pa jo bo mogoče dobiti že v sredo pri večerni sveti maši.