2. adventna nedelja


Molitveni namen: za vse osamljene v župniji

Godovi v tem tednu:
NEDELJA – BREZMADEŽNO SPOČETJE DEVICE MARIJE, slovesni praznik
PETEK – Sveta Lucija, devica in mučenka
SOBOTA – Sveti Janez od Križa, duhovnik in cerkveni učitelj
NEDELJA – 3. ADVENTNA NEDELJA

V torek popoldan čisti cerkev 4. skupina.

V torek ob 18.45 bo v knjižnici večer Knjiga in čaj. Brali bomo knjigo Preživel po čudežu misijonarskega duhovnika v Jemnu Toma Uzhunnalila, ki je bil leto in pol v krempljih teroristov. Isti večer bomo deležni tudi slikovne predstavitve Jemna, ki jo bo imel naš župljan Boštjan Zajc. Lepo vabljeni!

V sredo ob 18.45 bo sestanek Župnijske karitas.

Ta petek bomo praznovali 10. obletnico postavitve mozaika v cerkvi Vseh svetih.
Ob 18.00 bo sveto mašo daroval nekdanji župnik g. Tomaž Prelovšek. Sledila podrobna predstavitev mozaika: o procesu njegovega nastajanja, predvsem pa o njegovi simboliki in zanimivostih, ki jih morda še ne poznamo. Vabljeni, da na to srečanje v petek pridemo množično in da skupaj praznujemo ta pomemben župnijski dogodek. Povabite tudi svoje prijatelje, sorodnike, sosede. Za pogostitev, ki bo ob koncu srečanja, prosimo, da prinesete pecivo v pevsko sobo pred sveto mašo.

V nedeljo ob 19.30 bodo na koru pevske vaje za mešani zbor v pripravi na polnočnicoVabljeni vsi pevci, ki si želite sodelovati pri božičnem polnočnem bogoslužju.

V nedeljo ob 19.00 bo srečanje župnijskega pastoralnega sveta v knjižnici.

Pri nedeljskih mašah bomo imeli posebno nabirko za obnovo in vzdrževanje ogrevalnega sistema, ki je potreben temeljitejše obnove. Hvala za vašo velikodušnost.