Osemindvajseta nedelja med letom


Molitveni namen: za mame, očete, otroke in mlade

Godovi v tem tednu:
NEDELJA – 28. NEDELJA MED LETOM
SREDA – Blaženi Carlo Acutis, dijak in zavetnik mladih
SOBOTA – Sveta Terezija Avilska, devica in cerkvena učiteljica
NEDELJA – 29. NEDELJA MED LETOM

V torek čisti cerkev 2. skupina.

V torek obhajamo 20-obletnico župnijske skupine Knjiga in čaj. Pri večerni sveti maši ob 19.00 se bomo zahvalili za ves blagoslov, ki ga je prinesla ta skupina. Ob 19.45 pa sledi pogovorni večer z dr. Robertom Kraljem ob misli apostola Pavla »Po božji milosti sem to, kar sem.« Lepo vabljeni!

V torek ob 19.45 je večer slavljenja (kakor odslej vsak torek) – tokrat izjemoma v stari cerkvi.

V sredo ob 19.45 je sestanek župnijske Karitas.

V četrtek ob 20.00 začetek programa Spoznavanje krščanstva in katehumenat v veroučni učilnici. Prosimo, povabite na ta lepa srečanja vaše prijatelje in znance, ki bi bili zainteresirani.

V soboto ob 9.00 je medgeneracijsko srečanje v veroučni učilnici.

V soboto ob 9.30 bo srečanje za vse ministrante, stare in nove.

Naslednjo nedeljo ob 10.00 bo ponovno sveta maša prilagojena otrokom. Otrokom želimo preko kateheze približati Jezusa in nedeljsko Božjo besedo na njim primeren način. Družine z majhnimi otroki – lepo vabljene!

Naša župnijska karitas ob akciji »Manjša sveča za sočloveka sreča« ponuja v avli sveče. Izkupiček darov gre za namene družin v stiski.

Na izhodu iz cerkve zbiramo podpise za družinski referendum, ki ima namen, da bi zaščitil otroke in družino. Če želimo v Sloveniji ohraniti pravo zakonsko zvezo med možem in ženo ter zdravo vzgojo otrok brez uničujočih ideologij spolne usmerjenosti in spreminjanja spola – potem vas pozivamo, da oddate svoj podpis v avli – in s tem podprete zdravo prihodnost naših družin in slovenske družbe.