Sedemindvajseta navadna nedelja (roženvenska nedelja)


Molitveni namen: da bi se veselili svojega življenja in življenja vsakega človeka

Godovi v tem tednu:
NEDELJA – 27. NEDELJA MED LETOM
TOREK – Sveti Frančišek Asiški, redovni ustanovitelj
SREDA – Sveta Favstina Kowalska, glasnica Božjega usmiljenja
ČETRTEK – Sveti Bruno, ustanovitelj kartuzijanov
PETEK – Rožnovenska Mati Božja
NEDELJA – 28. NEDELJA MED LETOM

Rad bi se zahvalil vsem, ki ste se udeležili Velikega družinskega shoda za zaščito otrok in družin (v torek) ali Pohoda za življenje (v soboto). Obakrat smo se zbrali v izredno lepem vzdušju in sporočili družbi, da je vsako življenje dragoceno, prav tako vsaka družina, ki jo sestavljata oče in mama. Vedno bolj postaja pomembno, da se kristjani tudi v javnosti zavzamemo za dostojanstvo življenja od spočetja naprej ter za pravo zakonsko zvezo med možem in ženo. Hvala vsem tudi za molitveno podporo, ki ste jo namenili v teh dneh v ta namen!

V torek čisti cerkev 4. skupina.

V torek ob 19.45 se v cerkvi Vseh svetih začnejo večeri slavljenja. Vsak torek po večerni sveti maši se bomo zbirali, da bi slavili Gospoda in rasli v veri. Lepo vabljeni!

Ta petek je prvi petek v mesecu: obhajali bomo bolnike in ostarele po domovih. Sporočite nam, koga lahko še obiščemo na domu, da prejme sveto obhajilo, zakrament svete spovedi ali bolniškega maziljenja.

V petek po večerni sveti maši je adoracija pred Najsvetejšim do 22.00.

V soboto ob 9.30 bo srečanje za vse ministrante: za tiste, ki že ministrirajo, in nove fante, ki si to želijo.

Prilagojeno bogoslužje za majhne otroke bomo imeli odslej pri nedeljskih svetih mašah ob 10.00 vsakih 14 dni. S tem želimo otrokom približati Jezusa in nedeljsko Božjo besedo na njim primeren način, hkrati pa tudi omogočiti staršem, da bolje doživijo sv. mašo. Če želi še kdo sodelovati pri nedeljski katehezi za majhne otroke, naj to sporoči.

V avli so še na voljo koledarji Vincencijeve zveze dobrote. Zbirajo se prostovoljni prispevki, s katerimi boste lahko podprli projekt gradnje hiše za družino v stiski. Priporočen dar za koledar je 10 €.

Na voljo so nova mesečna oznanila.