Triindvajseta nedelja med letom


Molitveni namen: za mlade in birmance

Godovi v tem tednu:
NEDELJA – 23. NEDELJA MED LETOM
SREDA – Sveti Janez Zlatousti, škof in cerkveni učitelj
ČETRTEK – Povišanje svetega Križa, slovesni župnijski praznik
PETEK – Žalostna Mati Božja
SOBOTA – Sveti Kornelij in Ciprijan, mučenca
NEDELJA – Povišanje svetega križa – župnijsko praznovanje

V torek čisti cerkev 3. skupina.

V torek ob 19.45 bo v župnijski knjižnici večer Knjiga in čaj. Pogovarjali se bomo ob knjigi Izreki svetega Šarbela iz Libanona.

V sredo ob 19.45 je sestanek župnijske Karitas.

V četrtek praznujemo slovesni praznik Povišanja Svetega Križa, naš župnijski praznik. Sveti maši bosta v cerkvi Vseh svetih ob 9.00 in 19.00.

V petek ob 19.45 je v veroučnih prostorih srečanje za mlade. Mladi, lepo vabljeni!

V soboto je dogodek Stična mladih. Z mladimi odidemo zjutraj ob 8.00 izpred župnišča proti železniški postaji, kjer stopimo na vlak za Stično. Za vlak je potrebna predhodna prijava – do srede (kaplanu Tinetu). Vabljeni vsi mladi in birmanci!

V soboto ob 9.00 je v veroučnih prostorih srečanje medgeneracijske skupine. Lepo vabljeni!

V nedeljo bomo obhajali župnijsko žegnanje ob prazniku Svetega Križa. Po svetih mašah bo pogostitev. Vabljeni, da za to priložnost pripravite pecivo in ga prinesete v pevsko sobo v soboto zvečer med 18.00 in 19.00 ali v nedeljo zjutraj. Naj nas ta župnijski praznik še bolj medsebojno poveže v Kristusu!

V avli lahko vzamete letake za srečanja Verouk za odrasle in katehumenat (začnemo 5. oktobra). Gotovo poznate koga, ki je duhovni iskalec in si želi spoznati krščansko vero, morda prejeti tudi zakramente.