Trideseta nedelja med letom – misijonska nedelja


Molitveni namen: za blagoslov vseh obiskovalcev pokopališča na Žalah

Godovi v tem tednu:
NEDELJA – 30. NEDELJA MED LETOM
PETEK – Sveta Simon in Juda Tadej, apostola
NEDELJA – 31. NEDELJA MED LETOM

Zahvaljujemo se vam za darove, ki ste jih namenili za današnjo nabirko, namenjeno za potrebe oznanjevanja evangelija po vsem svetu.

V ponedeljek ob 15.00 je telovadba za vse generacije v veroučnih učilnicah.

V torek čisti cerkev 4. skupina.

Pred nami sta praznik vseh svetih in spomin vseh vernih rajnih. Na župniji je sedaj že tradicija, da v tem času povečanega obiska pokopališča skušamo ljudem posredovati upanje, ki nam ga daje naša vera. To je
priložnost, da vsak na svoj način pričujemo za Boga. Od petka do ponedeljka bomo v cerkvi Svetega Križa čez dan imeli izpostavljen Najsvetejši zakrament za tiho molitev, zunaj pa stojnico, kjer bomo ljudi lahko povabili k molitvi ali jim ponudili zvitek z Božjo besedo. Prav tako bo lepa priložnost z ljudmi za poglobljen pogovor o naši veri.

Za izvedbo misijona potrebujemo vašo pomoč – molivce v cerkvi Svetega Križa in ljudi, ki so pripravljeni ponuditi zvitek Božje Besede, povabiti v cerkev ali se pogovarjati z mimoidočimi. Za vse, ki želite sodelovati, vabljeni, da se vpišete v avli oz. nam pustite svoj kontakt. Ne pozabimo: Po krstu smo vsi poklicni misijonarji. Skupna priprava na misijon pred praznikom vseh svetih bo v četrtek ob 18.00 v župnijski knjižnici.

V četrtek ob 20.00 je srečanje programa Spoznavanje krščanstva in katehumenat v veroučni učilnici. Še vedno se lahko kdo pridruži na ta srečanja, ki bi se rad zbližal z Bogom.

V soboto ob 9.30 je srečanje za ministrante.