Sedemindvajseta nedelja med letom


Molitveni namen: da bi se odprli življenju in zavrnili ponudbe smrti, ki nam jih predlaga svet

Godovi v tem tednu:
NEDELJA –  27. NEDELJA MED LETOM
SREDA – Sveti Janez XXIII., papež
ČETRTEK – Sveti Maksimilijan Celjski, škof in mučenec
NEDELJA –  28. NEDELJA MED LETOM

Zahvaljujemo se vsem, ki ste bili včeraj na Pohodu za življenje v centru Ljubljane. Udeležba na takih shodih je zelo pomembna, ker se naša družba bolj in bolj odpira rešitvam, ki vodijo v smrt. Kristjani imamo dolžnost, da se zavzamemo za življenje – od spočetja do naravne smrti. Bog želi, da izberemo življenje! Spodbuda, da nas naslednje leto iz naše župnije pride na shod nekaj sto.

Kateheza za majhne otroke ob nedeljah ob 10.00 bo odslej vsako 2. in 4. nedeljo v mesecu. Hvala Maši in Maji za požrtvovalno vodenje! Potrebovali bi še okrepitev. Vabimo še kakšno mamico ali očka, da ponudi svojo pomoč.

V mesecu oktobru še posebej vabljeni k molitvi rožnega venca, vsak dan pol ure pred večerno sv. mašo.

V torek čisti cerkev 3. skupina.

V torek ob 19.45 je slavilna molitev v veroučnih prostorih. S pesmijo bomo slavili Gospoda. Lepo vabljeni!

V torek ob 19.45 bo v župnijski knjižnici večer Knjiga in čaj. Pogovarjali se bomo ob knjigi Usmiljenje po Magdaleni Delbrel.

V četrtek ob 20.00 imamo v veroučnih prostorih drugo srečanje programa Verouk za odrasle in katehumenat. Še vedno lahko povabite prijatelje in znance, ki bi se radi približali Jezusu in krščanski veri.

V soboto ob 9.00 je birmanska sobota za veroučence 8. in 9. razreda.

V soboto ob 15.00 bo v Cerkvi svetega Jožefa v Ljubljani vseslovensko srečanje ločenih z naslovom Razvezani in še vedno ljubljeni. Na programu je predavanje, sv. maša in druženje. Lepo vabljeni!

Na voljo so oznanila za mesec oktober.