Kristus kralj vesoljstva

Molitveni namen: za blagoslov naših državnih in cerkvenih voditeljev

Godovi v tem tednu:
NEDELJA – KRISTUS KRALJ VESOLJSTVA
ČETRTEK – Sveti Andrej, apostol, praznik
NEDELJA – KRISTUS KRALJ VESOLJSTVA

Danes in naslednjo nedeljo je možno kupiti v avli cerkve adventne venčke.
Naslednjo nedeljo ob 10.00 bo možno kupiti tudi CD oz. USB ključek z novimi otroškimi pesmimi, ki jih boste lahko slišali tudi pri sveti maši.

V torek čisti cerkev 2. skupina..
V torek ob 19.45 bo v cerkvi Vseh svetih molitveno-pričevanjski večer z naslovom Kam usmeriti srce? Poleg kratkega duhovnega nagovora in pričevanja bo priložnost za prejem zakramenta svete spovedi in adoracije. Lepo vabljeni ta duhovno bogat večer!

Ta petek je prvi petek v mesecu: obhajali bomo bolnike in ostarele po domovih.
Po večerni sveti maši je adoracija pred Najsvetejšim do 21.00. Prav tako je po večerni sveti maši večer za mlade v veroučnih prostorih (kot vsak petek).

V soboto ob 10.00 bo v veroučnih učilnicah potekala delavnica izdelovanja adventnih venčkov. Dobrodošli vsi, zlasti družine z otroki! S seboj lahko prinesete nekaj materiala za adventne venčke.

V ponedeljek, 4. decembra, ob 17.00 bo v cerkvi Vseh svetih Miklavžev večer za družine z otroki. Uprizorjena bo Miklavževa igra, ki ji bo sledil prihod sv. Miklavža in obdarovanje otrok. Dobrodošle tudi vse tiste družine, ki redkeje pridejo v cerkev! Prijava ni potrebna. Kot prostovoljni dar predlagamo prispevek 5 € na
družino.

V naslednjih dneh bo Slovenijo obiskal misijonar Pedro Opeka. V nedeljo ob 10.00 bo maševal na Tromostovju. Pogovor in pričevanje z glasbenimi gosti bo v ponedeljek, 4. decembra, ob 19.00 v športni dvorani Medvode. Vstopnice lahko naročite preko Misijonskega središča Slovenije.

Vsak državljan lahko do 1 % svoje dohodnine nameni za podporo nepridobitnim dobrodelnim organizacijam (npr. naši župniji ali župnijski Karitas). Ta korak vas nič ne stane, saj gre za vsoto, ki jo država preusmeri v državni proračun, če ne izjavite drugače. Če nas želite podpreti, izpolnite obrazec, ki ga dobite v avli, in ga do božiča prinesite v župnijsko pisarno ali izročite duhovnikom.

Konec letošnjega leta se bo več tisoč mladih iz različnih držav in krščanskih denominacij zbralo v Ljubljani z okolico za pet dniNadaljujemo z zbiranjem prijav vseh tistih, ki boste konec leta gostili mlade romarje za taizéjsko srečanje v Ljubljani. V avli se nahaja škatla za oddajo izpolnjenih prijavnic. Vabimo vas, da se velikodušno odzovete in kmalu oddate prijavnice za sprejem romarjev za novoletno srečanje.

Na voljo so oznanila za mesec november.