22. nedelja med letom


Molitveni namen: za poslušnost Svetemu Duhu ob začetku šolskega leta

Godovi v tem tednu:
NEDELJA – 22. NEDELJA MED LETOM
TOREK – Brezjanska Mati Božja – obletnica kronanja, praznik
ČETRTEK – Sveti Gregor Veliki, papež in cerkveni učitelj
SOBOTA – Sv. Mati Terezija, redovna ustanoviteljica
NEDELJA – 23. NEDELJA MED LETOM

Hvala kaplanu Aljažu in animatorjem, ki so v minulem tednu izpeljali lep oratorij za otroke! Naj Bog stori, da bo ta trud obrodil duhovne sadove v življenjih otrok in animatorjev.

Ta teden bo v naši župniji potekal vpis k verouku. Vpis bo vsak dan, od ponedeljka do petka, med 17.00 in 18.00 na dvorišču župnišča. Na oglasni deski v avli si lahko ogledate veroučni urnik po razredih.

V torek popoldan čisti cerkev 4. skupina.

V sredo ob 19.45 bo v knjižnici srečanje biblične skupine. Vabljeni, da se pridružite skupini novi kandidati.

Ta petek je prvi petek v mesecu: obhajali bomo bolnike in ostarele po domovih. Sporočite nam, če poznate še koga, ki ne more več priti v cerkev in si želi prejemati sv. obhajilo na domu ali prejeti zakrament sv. spovedi.

V petek po večerni sveti maši je adoracija pred Najsvetejšim do 22.00. Vsak prvi petek lepo vabljeni, da preživite čas z Jezusom v tišini in od njega prejmete novo moč.

Naslednjo nedeljo bo pri sveti maši ob 10.00 blagoslov otrok – šolarjev. Osnovnošolski otroci, pridite in bomo skupaj prosili Boga za blagoslovljeno šolsko leto.

Z jutrišnjim dnem prehajamo na običajni letni urnik svetih maš. Ob delavnikih bodo svete maše zjutraj ob 7.30 in zvečer ob 19.00. Eno uro pred večernimi sv. mašami izpostavimo Najsvetejše za tiho molitev.

V avli so na voljo tudi letaki za srečanja Spoznavanje krščanstva in katehumenat (z začetkom 8. oktobra). Mogoče poznate koga, ki je duhovni iskalec in si želi spoznati krščansko vero.

Na voljo so mesečna oznanila za september.