Oratorij 2020 – Zaupam, zato si upam!

Dragi otroci!

V letu 2020 bo osrednji lik, ki ga bomo spoznavali kraljica Estera.

Estera je preprosto dekle, ki zaradi svoje zunanje in notranje lepote postane kraljica mogočnega Perzijskega imperija. V moči te svoje nove vloge kljub tveganju za lastno življenje reši svoje ljudstvo zanesljive smrti.

Njena zgodba je napeta in zanimiva, hkrati pa nudi razmislek o nekaterih pomembnih vrednotah. Kraljico Estero odlikujejo kreposti, kot so lepota, odgovornost, zavedanje pomena posta in molitve, zaupanje in hvaležnost, ki jih bomo pobliže spoznavali na oratoriju.

BODI Z NAMI TUDI TI!

Dragi starši!

zahvaljujemo se vam, če nam boste tudi letos zaupali svoje otroke v času oratorija. Animatorji se oratorija že zelo veselijo, kljub temu da bo potrebno zagotoviti zahtevne higienske pogoje.

Oratorij bo potekal od 24. do 28. avgusta 2020 (od ponedeljka do petka). Vsak dan bomo (predvidoma) začeli ob 9.00. Možno je, da bo letos oratorij nekoliko krajši kot prejšnja leta zaradi korona okoliščin.

Oratorij je namenjen otrokom od 5. do 15. leta.

PRISPEVEK (dar): Za prvega otroka v družini je 25 evrov, za drugega 15, za tretjega pa 10 evrov. Od četrtega otroka naprej je oratorij zastonj. Če ste v finančni stiski, se oglasite v župnijski pisarni. Prispevek oddate v župnijski pisarni.

Elektronska PRIJAVA: do 15. avgusta 2020 preko e-prijavnice.

Prvi dan oratorija naj ima otrok s seboj podpisano izjavo staršev – IZJAVA in jo odda animatorju ob sprejemu otroka.

Pri prijavi imajo prednost otroci, ki so obiskovali našo veroučno šolo.

 

Za kakršnakoli vprašanja se lahko obrnete na vodji oratorija:

Jernej – 030 393 206

Neža – 068 688 137