Šesta velikonočna nedelja


Molitveni namen: za otroke in mlade, da bi dobro zaključili šolsko leto

Godovi v tem tednu:
NEDELJA – 6. VELIKONOČNA NEDELJA
TOREK – Sveti Janez Nepomuk, duhovnik in mučenec
ČETRTEK – GOSPODOV VNEBOHOD, slovesni praznik
NEDELJA – 7. VELIKONOČNA NEDELJA

Septembra bomo začeli z Družinsko katehezo, z veroukom za starše in otroke. Kdor bi želel izvedeti kaj več informacij o njej ali se nanjo prijavil, stopite voditeljev pri stojnici, ki je zunaj pred cerkvijo.

Danes ob 15.00 je družabno srečanje za družine z majhnimi otroki na župnijskem dvorišču.

Nocoj ob 19.30 je druga pevska vaja mladinskega pevskega zbora v veroučnih učilnicah. Mladi ste lepo vabljeni, prav tako tudi bodoči birmanci!

Vse dni v mesecu maju so šmarnice. Večerne svete maše v maju so ob 18.30, sledijo igre za otroke in mlade na župnijskem dvorišču do 20.00. Danes (v nedeljo) so šmarnice ob 18.00. Lepo vabljeni!

V torek čisti cerkev 2. skupina..

V torek ob 19.45 je v župnijski knjižnici večer Knjiga in čaj. Pogovarjali se bomo ob knjigi dveh jezuitov astronomov Ali bi krstili Nezemljana? Na večeru bomo gostili cistercijana p. Branka Petauerja, ki nam bo pomagal odstirati lepote in skrivnosti našega vesolja. Lepo vabljeni!

V sredo ob 19.30 bo v novi cerkvi vaja za slovesnost prvega svetega obhajila. Starši prvoobhajancev pa ste vabljeni, da greste v tem tednu k zakramentu sveti spovedi, ki je mogoča pri nas vsak dan pred in med večerno sv. mašo ob 18.30 ali pa prejmete sveto spoved v kakšni drugi ljubljanski župniji.

V sredo ob 19.30 bo v župnijski knjižnici srečanje biblične skupine.

V četrtek je slovesni praznik Jezusovega vnebohoda. Svete maše so ob 9.00 in 18.30, v Tomačevem ob 18.00.

V soboto ob 10.00 bo v cerkvi Vseh svetih praznik prvega svetega obhajila za naše prvoobhajance. Lepo vabljeni tudi ostali župljani na to lepo župnijsko slavje. Posebej poudarimo, da to soboto ne bo svete maše ob 11.00!

Oratorij za otroke bo letos poleti med 21. in 25. avgustom. Prijave bodo kmalu mogoče preko spleta.

Napovedujemo izlet za sodelavce župnije, ki bo v soboto, 27. maja. Odšli bomo na Primorsko proti Trsatu (pri Reki). Prijavite se čim prej bodisi v župnijski pisarni ali po elektronski pošti.

Vabljeni k branju župnijskih oznanil za mesec maj.