Šesta nedelja med letom


Molitveni namen: za bolnike in ostarele v naši župniji

Godovi v tem tednu:
NEDELJA – 6. NEDELJA MED LETOM
SREDA – Pepelnica
NEDELJA – Prva postna nedelja

V ponedeljek zvečer čisti cerkev 1. skupina.

V torek ob 19.45 je v župnijski knjižnici večer Knjiga in čaj. Pogovarjali se bomo ob svetopisemski knjigi preroka Daniela. Lepo vabljeni!

V sredo je Pepelnica, s katero začenjamo postni čas. Sv. maše s pepeljenjem bodo ob 9.00 in 19.00, v Tomačevem ob 18.00. Cerkev predlaga na ta dan vsem odraslim strogi post (samo enkrat se do sitega najemo in se odpovemo mesnim jedem). Izkoristimo milostni postni čas za spreobrnjenje srca.

Ob koncu tedna bodo potekali informativni dnevi za srednje šole in fakultete. Katoliška gimnazija v Želimljah in Škofijska klasična gimnazija v Šentvidu vabita bodoče dijake na srečanja: v petek ob 9.00 in 15.00 ter v soboto ob 9.00.

V petek ob 18.30 je molitev križevega pota, zatem sveta maša. Vsi lepo vabljeni, da se v čim večjem številu udeležimo križevega pota, se pustimo nagovoriti skrivnostim Jezusovega trpljenja, ki nam dajejo odrešenje.

V soboto ob 9.00 je v veroučnih učilnicah srečanje medgeneracijske skupine

V soboto od 9.00 do 17.00 imamo z našimi katehumeni dan duhovnih vaj pri Svetem Duhu pri Škofji Loki.

V soboto od 16.00 do 17.00 je v župnijski cerkvi na Fužinah molitvena ura za duhovne poklice, ki jo vodi naša župnija. Lepo vabljeni!

Naslednjo nedeljo bo posebna nabirka za obnovo stare in nove cerkve. Hvala vam za vašo velikodušnost!

Na voljo so oznanila za mesec februar.