Prva postna nedelja

Živali zapuščajo barko, 1415-1430

Molitveni namen: za ljubezen in potrpežljivost v naših družinah

Godovi v tem tednu:
NEDELJA – Prva postna nedelja
ČETRTEK – Sedež apostola Petra, praznik
PETEK – Sveti Polikarp, škof in mučenec
SOBOTA – Sveti Matija, apostol
NEDELJA – Druga postna nedelja

Hvala za vaše današnje darove v nabirko za materialno obnovo stavb v župniji. Kmalu se bomo lotili drenaže pri stari cerkvi, prenove strehe pri novi cerkvi ter ureditev odvodnjavanja nad veroučnimi prostori.

Ta teden ni verouka, saj imajo veroučenci počitnice.

V torek čisti cerkev 2. skupina.

V torek ob 19.45 je v župnijski knjižnici večer Knjiga in čaj. Pogovarjali se bomo ob svetopisemski knjigi preroka Daniela. Lepo vabljeni!

V četrtek ob 19.45 so na koru nove cerkve pevske vaje mešanega pevskega zbora (kot vsak četrtek). Še vedno lepo vabljeni novi pevci!

V petek ob 17.00 odhajajo naši birmanci na duhovne vaje. Molimo zanje, da duhovno napredujejo.

V petek ob 18.30 je molitev križevega pota, zatem sveta maša. Vsi lepo vabljeni, da se v čim večjem številu udeležimo križevega pota, se pustimo nagovoriti skrivnostim Jezusovega trpljenja, ki nam dajejo odrešenje.

Povabilo na tri postna predavanja v naši župniji. Prvo predavanje bo čez 10 dni, v sredo, 28. februarja, ko bo ob 19.45 spregovoril Miha Ruparčič na temo: Čuj z menoj. Govoril bo o tem, kako naj ostajamo med seboj povezani tudi v trpljenju.

V cerkvi Vseh svetih je v postnem času postavljena posebna predstavitev postnih prizorov, ki so jih postavili naši mladi. Lepo vabljeni, da si jih ogledate.

Na voljo so oznanila za mesec februar.