Druga adventna nedelja


Molitveni namen: za zdravstveno osebje v bolnicah, zlasti tiste, ki delajo na covid oddelkih

Godovi v tem tednu:
NEDELJA – DRUGA ADVENTNA NEDELJA
PONEDELJEK – Sveti Nikolaj (Miklavž), škof
TOREK – Sveti Ambrož, škof in cerkveni učitelj
SREDA – Brezmadežno spočetje Device Marije, slovesni praznik
NEDELJA – TRETJA ADVENTNA NEDELJA

Danes popoldan nas bo obiskal Sveti Miklavž. V času med 15.00 in 16.30 bo stal pred cerkvijo Vseh svetih in srečeval družine z otroki, ki bodo prišle mimo. Za vsakega bo imel pripravljeno lepo darilo. Prijava ni potrebna. Otroci, lepo vabljeni!

V torek čisti cerkev 3. skupina.

V sredo obhajamo slovesni praznik Brezmadežnega spočetja Device Marije. Svete maše bodo ob 9.00 in 19.00, v Tomačevem ob 18.00.

V soboto ob 9.00 je birmanska sobota za veroučence 8. in 9. razreda.

V adventnem času ste lepo vabljeni k sveti spovedi, da se dobro pripravite na praznovanje Jezusovega rojstva. Vsak dan je domači duhovnik v spovednici pol ure pred večerno sveto mašo.

Naši škofje vabijo k spremljanju neposrednega prenosa molitve in svete maše za zdravje in konec epidemije na praznik Brezmadežne, 8. decembra, iz cerkve svetega Jožefa v Ljubljani.
Ob 18.30 bo molitev rožnega venca in ob 19.00 bo somaševanje vodil ljubljanski nadškof Stanislav Zore. Sveto bogoslužje se bo neposredno prenašal prek Radia Ognjišče, TV Exodus in YouTube kanala Radia Ognjišče:

Na izhodu iz cerkve vzemite nova mesečna oznanila.

Ob prihodu k svetim mašam imejte s seboj PCT dokazilo in osebni dokument. Tako zahtevajo državna določila in določila Slovenske škofovske konference. Hvala za upoštevanje teh navodil.