Večer usmiljena

#_LOCATIONMAP

Datum / Čas
07/04/2017
20:00

Kategorije»Skesanega in ponižnega srca, Gospod, ne zametuješ!«
V postnem času se Gospod še posebej sklanja k nam. Vedno znova nam daje priložnost, da začnemo znova, da nekako lahko naredimo »popravni izpit«. Če se obrnemo k njemu, lahko Bog vse obrne v dobro, tudi naše napake in zgrešena dejanja. »Tistim, ki ljubijo Boga, vse pripomore k dobremu.« (Rim 8, 28)[read more=”Preberi več…” less=”Zapri.”]

Ker je torej postni čas čas milosti in usmiljenja, bomo imeli v petek, 7. aprila, v naši župniji tradicionalni (že drugič) večer, namenjen izkušnji Božjega usmiljenja do nas. To bo lepa priložnost, da se nekoliko ustavimo, pogledamo vase in duhovno pripravimo na praznovanje velike noči. Ne zamudite priložnosti za spoved, na voljo bo nekaj domačih ter tudi drugih spovednikov.

Dobra glasba, zanimivo pričevanje, vodena adoracija in možnost za spoved – vse to nam bo pomagalo, da se odpremo Božjemu usmiljenju. Bog nima spomina za grehe. On verjame, da je vedno mogoče začeti popolnoma znova. Bog nas kot oče vabi, da svoja srca odpremo. Čaka nas, kjer pademo, kjer se bojimo, kjer smo nepopolni.

Vabljeni.
Klemen Lajevec[/read]