33. nedelja med letom

Molitveni namen: za blagoslov župnijskih sodelavcev

Godovi v tem tednu:
NEDELJA – 33. NEDELJA MED LETOM
SREDA – Darovanje Device Marije
ČETREK – Sveta Cecilija, devica in mučenka
SOBOTA – Andrej Dung-Lac, duhovnik in drugi vietnamski mučenci
NEDELJA – KRISTUS KRALJ VESOLJSTVA

V torek popoldne čisti cerkev 1. skupina.

V torek ob 19.00 je sestanek katehetov v veroučni učilnici. V soboto ob 9.00 do 12.30 bo v Šentvidu v Zavodu svetega Stanislava potekalo srečanje, ki bo namenjeno spoznavanju posameznih cerkvenih služb v župniji, izmenjavi dobrih praks in usposabljanju župnijskih sodelavcev. Dotaknili se bomo področij kot so bralci Božje besede, pevci, mežnarji, krasilci, katehisti, izredni delivci obhajila itd. Lepo vabljeni na to dobro pripravljeno srečanje vsi, ki sodelujete v župniji (ali si tega želite) ter imate radi svojo župnijo!

V soboto, na vigilijo praznika Kristusa Kralja vesoljstva, bo po večerni sveti maši od 19.00 do 20.00 adoracija v pripravi na evharistični kongres, ki bo leta 2020 v Budimpešti. S tem se pridružujemo skupni adoraciji, ki bo ta večer potekala na različnih lokacijah v več državah sveta. N

aslednjo nedeljo praznujemo praznik Kristusa Kralja vesoljstva in s tem zaključujemo cerkveno bogoslužno leto. Začeli bomo priprave na advent. Adventne venčke bo možno kupiti naslednjo nedeljo po sveti maši.