29. nedelja med letom

Molitveni namen: za notranjo prenovitev Cerkve

Godovi v tem tednu:
NEDELJA – 29. NEDELJA MED LETOM
PONEDELJEK – Sveti Janez Pavel II, papež
NEDELJA – 30. NEDELJA MED LETOM

V ponedeljek ob 19.45 bo v veroučni učilnici pripravljalno srečanje za vse, ki želite kakorkoli pomagati v času misijona pred Vsemi svetimi, ko bomo pripravili sprejem za mimoidoče pred staro cerkvijo. Potrebujemo vas, da bi v tem času molili pred Najsvetejšim ali bili pripravljeni srečati mimoidoče, jim ponuditi svečko in jih povabiti v cerkev. Sestra Helena je na voljo v avli za vpis in nadaljnje informacije.

V torek popoldne čisti cerkev 1. skupina.

V četrtek, 25. oktobra, se začne prvi večer Spoznavanja krščanstva in katehumenat. Dobrodošli vsi, ki želijo spoznati Jezusa in krščanstvo ter morebiti prejeti zakramente uvajanja v krščanstvo. Vabljeni pa tudi tisti, ki si želite poglobiti krščansko vero. Srečanje se začne v četrtek ob 20.00 v veroučnih učilnicah. Na izhodu iz cerkve so na voljo letaki – za vas ali za vaše prijatelje.

Naslednjo nedeljo bo Ljubljanski maraton. Nekatere ceste bodo zaprte, zato se pozanimajte, kako priti do župnije. Hkrati vas spomnimo, da bo tudi premik ure na zimski čas v noči s sobote na nedeljo.