Triintrideseta nedelja med letom


Molitveni namen: za svetost oseb v duhovnih poklicih

Godovi v tem tednu:
NEDELJA – 33. NEDELJA MED LETOM
ČETRTEK – Sveta Elizabeta Ogrska, redovnica
NEDELJA – 34. NEDELJA MED LETOM – Kristus kralj vesoljstva

V torek čisti cerkev 2. skupina.
Ob 19.45 (kot vsak torek) je v cerkvi Vseh svetih večer s slavilnimi pesmimi.
Ob 19.45 bo v župnijski knjižnici večer Knjiga in čaj. Pogovarjali se bomo ob knjigi p. Branka Cestnika Šesti pečat. Lepo vabljeni!

V soboto ob 9.00 je v veroučnih učilnicah srečanje medgeneracijske skupine. Lepo vabljeni!

Naslednjo nedeljo praznujemo praznik Kristusa Kralja vesoljstva in s tem zaključujemo cerkveno bogoslužno leto. Začeli bomo priprave na advent. Adventne venčke bo možno kupiti naslednjo nedeljo po sveti maši.
Ob 15.00 bo v veroučnih učilnicah družabno srečanje za družine z majhnimi otroki. Mlade družine lepo vabljene, za varstvo bo poskrbljeno!

Danes je drugi krog volitev za predsednika republike Slovenije. Spodbujamo vas, da modro izberete tistega kandidata, ki je verodostojen in bo delal v dobro vseh državljanov. Prav tako bodo naslednjo nedeljo lokalne volitve, ko bomo volili novega župana.

Čez 10 dni, v četrtek, 24. novembra, napovedujemo molitveno-pričevanjski večer z duhovnikom Cirilom Čušem. Podelil nam bo svojo pretresljivo življenjsko zgodbo o odpuščanju. Na ta večer bo tudi priložnost za prejem zakramenta svete spovedi. Pridite in povabite še vaše prijatelje (četudi niso tako blizu Cerkvi).