Tretja velikonočna nedelja

Kristus se poslavlja od apostolov, Duccio di Buoninsegna (1255-1319)
Kristus se poslavlja od apostolov, Duccio di Buoninsegna (1255-1319)

Molitveni namen: za nove duhovniške poklice in njihovo zvestobo

Godovi v tem tednu:
NEDELJA – Tretja velikonočna nedelja
TOREK – Sveta Bernardka, redovnica
NEDELJA – Četrta velikonočna nedelja

Hvala vam za vaše današnje darove v nabirko za materialno obnovo stavb v župniji.

V torek čisti cerkev 2. skupina.

V torek ob 19.45 je v župnijski knjižnici večer Knjiga in čaj. Pogovarjali se bomo o knjigi Jaz sem N, ki opisuje preganjane kristjane v današnjem času.

V petek je začetek birmanske devetdnevnice. Ob 18.00 se bo nadškof Stanislav Zore v cerkvi Vseh svetih srečal z birmanci ter njihovimi starši in botri. Med večerno sv. mašo bo spovedoval starše in botre. Zatem se nadškof sreča še ŽPS-jem in ostalimi sodelavci župnije.

V četrtek ob 18.15 je na župnijskem dvorišču srečanje animatorjev v pripravi na oratorij.

V soboto ob 9.00 bo oratorijski dan za otroke od 5. leta dalje. Dan bo potekal na župnijskem dvorišču od 9.00 do 14.00. Otroke lahko še prijavite preko naše spletne strani do srede, 17. aprila.

V soboto med 14.00 in 17.00 je na Brezjah srečanje družin. Geslo srečanja je »Vzemi Boga zares!« Program bo pripravljen posebej za otroke, za mlade in za starše. Ob 16.00 bo sv. maša, ki jo bo vodil nadškof Stanislav Zore. Lepo vabljeni!

V nedeljo po 10. sveti maši bo pred cerkvijo Vseh svetih župnijski srečelov s skupnim kosilom. Do petka zbiramo dobitke za srečelov, ki jih lahko prinesete po večernih sv. mašah pred pevsko sobo ali v času uradnih ur v župnišče. Lahko pa nam pomagate pri pripravi peciva, ki ga prinesete v pevsko sobo v soboto med 18.00 in 19.00. Vsa zbrana denarna sredstva bomo namenili za mlade naše župnije. Vabljeni, da si to nedeljo organizirate tako, da bomo nekaj časa preživeli skupaj pred cerkvijo in skupaj pojedli kosilo.

Napovedujemo izlet za sodelavce župnije, ki bo v soboto, 1. junija. Odšli bomo na Koroško. Prijave že sprejemamo v župnijski pisarni ali po elektronski pošti.

Na voljo so oznanila za mesec april.