Tretja nedelja med letom

Molitveni namen: za spoštovanje in spravo med Slovenci

Godovi v tem tednu:
NEDELJA – TRETJA NEDELJA MED LETOM (Nedelja Božje besede)
PONEDELJEK – Spreobrnjenje apostola Pavla, praznik
TOREK – Sveta Timotej in Tit, škofa
ČETRTEK – Sveti Tomaž Akvinski, duhovnik in cerkveni učitelj
NEDELJA – ČETRTA NEDELJA MED LETOM

Včeraj popoldne smo imeli bogoslužje, ko smo brali celoten Markov evangelij. Zelo lepa in močna duhovna izkušnja za tiste, ki so bili navzoči. Hvala Jani Podjavoršek in biblični skupini za pripravo tega bogoslužja! Posnetek si lahko pogledate na našem Youtube kanalu.

Danes ob nedelji Božje besede smo izzvani, da se vprašamo, kaj nam pomeni Božja beseda; ali jo poznamo, razumemo njen pomen, ozadje in lepoto? V biblični skupini se že tretje leto srečujemo vsako 1. in 3. sredo v mesecu v župnijski knjižnici, zadnje mesece pa preko ZOOM-a, pod strokovnim vodstvom gospe Jane Podjavoršek. Vsi, ki vas zanima Božja beseda in bi želeli iskati odgovore na prej omenjena vprašanja, prisrčno vabljeni, da se nam pridružite. Kontaktna oseba: Tine Kunaver, 041 586 107.

Svete maše obhajamo z malim številom vernikov. Za udeležbo med tednom prijava ni potrebna. V soboto zvečer in nedeljo ob desetih pa je udeležba možna samo po predhodni prijavi v župnišču do zapolnitve mest. Hvala za razumevanje in za uvidevnost, da damo različnim skupinam župljanov možnost, da pridejo k sveti maši.

Večerne svete maše med tednom ob 19.00 in v nedeljo ob 10.00 prenašamo preko spleta.

Urnik prejemanja svetega obhajila ali svete spovedi v cerkvi Vseh svetih je naslednji:

  • med tednom med 18.15 in 18.45,
  • ob nedeljah pa med 9.00 in 9.30 in med 11.00 in 11.45.

Mašni nameni v tem tednu.