Tom Uzuhnalil: PREŽIVEL PO ČUDEŽU – december

Dragi knjigočajevci in prijatelji,

človek ne joka ob vsaki knjigi. So pa knjige, ki to sprožijo spontano. Ena takih je Preživel po čudežu, od indijskega duhovnika in misijonarjaToma Uzhunalila. Izjemno pričevanje. Dobesedno me je prevzelo in tudi meni so stekle solze katarze. Kot, da bi me nekdo očistil in obvezal.

Verjamem, da bo naš večer lep. Krajšemu pogovoru o knjigi bo sledila še slikovna in besedna predstavitev Jemna, kjer je Tom deloval in doživljal svojo veliko preizkušnjo.

Naš Boštjan Zajc je pred leti naredil v Jemnu čudovite fotografije. Okusil je to deželo od blizu še pred vojno. Veliko zanimivega nam bo povedal, da bomo zgodbo lažje umestili v svoje doživljanje.

https://mumbaimirror.indiatimes.com/others/sunday-read/the-forgiveness-special-father-tom-uzhunnalil-who-was-kidnapped-by-terrorists-in-yemen-says-he-will-go-back-if-he-has-to/articleshow/62311779.cms

Toplo povabljeni na naš čaj in pogovor o moči o Kristusovi zmagi v življenju očeta Toma.

Hodite v evangeljskem veselju. Zdenka  Sušec

Bog kliče vsakega k svoji nalogi. Ne smemo se bati težav. To je moje sporočilo. Don Bosco nam je rekel, da nam ne more obljubiti preprostega in udobnega življenja, ampak da bomo vedno imeli kruh, veliko dela in potem: raj.

oče Tom