1. postna nedelja

Molitveni namen: za ljudi v naši župniji, ki so na robu družbe

Godovi v tem tednu:
NEDELJA – 1. POSTNA NEDELJA
SREDA – Sedež apostola Petra, praznik
PETEK – Sveti Polikarp, škof, mučenec
SOBOTA – Sveti Matija, apostol, praznik
NEDELJA – 2. POSTNA NEDELJA

V torek, 20. februarja, nas bo ob 18.45 obiskal duhovnik in redovnik Jean-Philippe Chauveau, avtor knjige Duhovnik med prostitutkami. V pogovornem večeru nam bo predstavil, kako se vsakodnevno srečuje z ljudmi z roba družbe (osebami iz prostitucije, transvestiti, brezdomci, zaporniki, narkomani) in jih v preprostosti sprejema s spoštovanjem in odprtostjo. V zadnjih letih posebej posveča delu v hiši Magdalena, ki nudi zatočišče in pomoč konkretno osebam, ki želijo zapustiti prostitucijo. Lepo vabljeni na to posebno pričevanje!

Vsak petek v postu bo ob 17.30, pol ure pred večerno sv. mašo, molitev križevega pota. Vabljeni, da se je v čim večjem številu udeležite! Ob postnih petkih bo tudi možnost spovedi. Ta petek bodo ob 17.30 vodili molitev križevega pota župljani iz Tomačevega.

V soboto, 24. februarja, bo po 11. sv. maši v veroučnih učilnicah druženje medgeneracijske skupine »Srečanje«. Obiskala nas bo gostja Irma Golob, članica društva Ambasadorji nasmeha, in bo spregovorila o terapiji s pomočjo živali.

V torek čisti cerkev 2. skupina