Tedenska oznanila


7. VELIKONOČNA NEDELJA
28. maj 2017

Molitveni namen: za družine v naši župniji

Godovi v tem tednu:
Ned.       7. VELIKONOČNA NEDELJA
Pon.       Sv. Maksim Emonski, škof
Sre.         Obiskanje Device Marije
Čet.         Sv. Justin, mučenec
Sob.        Sv. Karel Lwanga in drugi ugandski mučenci
Ned.       BINKOŠTI

Danes, ko praznujemo 30. obletnico posvetitve naše cerkve Vseh svetih, bo po sv. maši pogostitev pred cerkvijo. Vsi ste lepo povabljeni, da se vsaj malo zadržite, da se med seboj družimo in povežemo! Vabljeni na dobrote naših gospodinj ter kozarec soka ali vina.

V sredo, 31. maja, bo sklep šmarnic. Po sv. maši bo za otroke pripravljeno presenečenje. Šmarnice bodo tudi še danes ob 18h. Pohvala vsem, ki vztrajate do konca.

V četrtek, junija, gremo z mladimi na večer Vžgi nas z ognjem, ki bo v Zavodu Sv. Stanislava v Šentvidu ob 20. uri. Ta večer slavljenja, pričevanja in adoracije poteka v okviru dogodkov LJUBLJANA SKUPAJ, in bo odlična priprava na praznik Binkošti. Odhod z avtomobili bo po večerni sv. maši – okrog 19.40. Za prevoz bo poskrbljeno. Ne zamudite!

Prvi petek: dopoldan bomo obhajali bolnike in starejše po domovih.

V soboto, 3.  junija bomo ob zaključku veroučnega leta praznovali DAN DRUŽIN. Začeli bomo ob 11.00 s sveto mašo v cerkvi Vseh svetih, sledi podelitev spričeval. Nadaljevali bomo s pogostitvijo in zanimivimi delavnicami za otroke in mlade. Kakor lani naj bo to dan srečanja in sprostitve! Še posebej vabljene družine veroučencev. Prinesite, prosimo, kaj za pod zob!

V soboto bomo zvečer izpostavili Najsvetejše ob 18h (možnost spovedi). Pri molitvi bomo opravili fatimsko pobožnost (prva sobota).

Na voljo so nova oznanila.

 

V torek popoldne čisti cerkev 4. skupina.