Tedenska oznanila


4. VELIKONOČNA NEDELJA
7. maj 2017

Molitveni namen: za naše letošnje prvoobhajance

Prazniki v tem tednu:
Ned.        4. VELIKONOČNA NEDELJA
Pon.        Obletnica posvetitve ljubljanske stolnice, praznik
Pet.          Sv. Leopold Mandić, redovnik in spovednik
Sob.         Fatimska Mati Božja, stoletnica prikazovanja v Fatimi
Ned.        5. VELIKONOČNA NEDELJA

Včeraj smo imeli čudovit izlet z našimi župnijskimi sodelavci. Hvala vsem, ki darujete svoj čas in trud za delovanje in rast našega občestva.

Danes zvečer bodo šmarnice ob 18.00 (brez sv. maše), sledijo igre. Sicer pa se za šmarnice dobimo vsak dan ob 19.00. Po sv. maši vsakokrat sledi druženje in igre za otroke in mlade na župnijskem dvorišču. Vsi, še posebej otroci, lepo vabljeni!

V torek, 9. maja, ob 19.45 bo v župnijski knjižnici večer Knjiga in čaj. Pogovarjali se bomo o knjigi Past joge ter razmišljali o združljivosti oziroma nezdružljivosti vzhodnih joga praks ter krščanske duhovnosti. Lepo vabljeni!

Prva sv. spoved za naše prvoobhajance bo v soboto ob 10.00.

V soboto,  13. maja, na dan stoletnice Marijinih prikazovanj v Fatimi, bomo pred večerno sveto mašo ob 18.00 izpostavili Najsvetejše, nekaj časa molili v tišini in zatem zmolili veseli del rožnega venca s premišljevanjem skrivnosti. Vabljeni!

Praktične vaje o poteku slovesnosti prvega sv. obhajila bodo v soboto po večerni sv. maši, torej ob 19.45. Praznik prvega sv. obhajila pa bo prihodnjo nedeljo (14. maja) ob 9h. Molimo za naše prvoobhajance.

V torek popoldne čisti cerkev 1. skupina.