Kristus kralj vesoljstva


Molitveni namen: za blagoslov naših lokalnih in državnih voditeljev

Godovi v tem tednu:
NEDELJA – KRISTUS KRALJ VESOLJSTVA
PONEDELJEK – Obiskanje Device Marije
TOREK – Sveta Cecilija, devica in mučenka, zavetnica cerkvenih glasbenikov
ČETRTEK – Sveti Andrej Dung-Lac in drugi vietnamski mučenci
NEDELJA – 1. ADVENTNA NEDELJA

Danes in naslednjo nedeljo je možno kupiti v avli cerkve adventne venčke.
Danes ob 15.00 bo v veroučnih učilnicah družabno srečanje za družine z majhnimi otroki. Mlade družine lepo vabljene, za varstvo bo poskrbljeno!

V ponedeljek ob 15.00 je telovadba za vse generacije v veroučnih učilnicah.

V torek čisti cerkev 2. skupina.

V četrtek ob 19.45 bo v cerkvi Vseh svetih molitveno-pričevanjski večer z duhovnikom Cirilom Čušem. Podelil nam bo svojo pretresljivo življenjsko zgodbo o odpuščanju. Priložnost bo prejema zakramenta svete spovedi. Pridite na ta duhovno bogat večer in povabite tudi vaše prijatelje (četudi niso tako blizu Cerkvi).

V soboto ob 10.00 bo v veroučnih učilnicah potekala delavnica izdelovanja adventnih venčkov. Dobrodošli vsi, zlasti družine z otroki! S seboj lahko prinesete nekaj materiala za adventne venčke.

Ob torkovem godu svete Cecilije se zahvaljujemo vsem bogoslužnim pevcem in glasbenikom za njihovo služenje, ki nam bogatijo nedeljske in praznične svete maše. Bog naj vam obilno povrne za vaše predano sodelovanje!

Danes so lokalne volitve, ko volimo župane in člane občinskih svetov. Udeležite se jih! Tudi te volitve so pomembne, saj predstavniki občin lahko precej vplivajo na razna področja našega vsakdanjega življenja. Naslednjo nedeljo pa smo povabljeni na tri referendume, ki so prav tako tehtni za prihodnost Slovenije.