Jezusov krst

Jezusov krst, c.1305 – Giotto

Molitveni namen: za mir na svetu

Godovi v tem tednu:
NEDELJA – JEZUSOV KRST
PETEK – Sveti Anton, puščavnik in opat
NEDELJA – 2. NEDELJA MED LETOM

V torek popoldan čisti cerkev 1. skupina.

V torek ob 18.45 bo v knjižnici večer Knjiga in čaj. Brali bomo knjigo Kalvarija in maša ameriškega škofa Fultona Sheena.

V sredo ob 18.45 bo v knjižnici srečanje biblične skupine.

V petek ob 20.00 bo večer družabnih iger za mlade v župniji Ljubljana Polje. Mladi, lepo vabljeni!

V soboto ob 10.00 bo v veroučnih prostorih srečanje medgeneracijske skupine.

Naslednjo nedeljo bomo imeli posebno nabirko za temeljito obnovo ogrevalnega sistema za obe cerkvi, učilnice in župnišče. Že vnaprej hvala za vašo velikodušnost.

Naslednjo nedeljo se v naši župniji začne prvo srečanje tečaja priprave na zakon, ki ga pripravlja Skupnost Emanuel. Potekalo bo od 11.00 do 13.00 v veroučnih učilnicah. Tečaj bo obsegal 8 srečanj. Poleg nedeljskega srečanja bodo ostala srečanja ob petkih od 19.00 do 20.30 vsakih 14 dni. Ob izhodu iz cerkve so na voljo letaki, ki jih lahko vzamete za morebitne kandidate.

Naslednjo nedeljo bo dekanijsko srečanje župnijskih pastoralnih svetov. Naslov srečanja je vzet iz besed papeža Frančiška: »Cerkev je misijonska, ali pa to Cerkev ni«. Dr. Alojzij Slavko Snoj bo spregovoril o misijonarju Andreju Majcnu, pogovarjali pa se bomo tudi o tem, koliko so naše župnije odprte in misijonarske. Srečanje bo na Izlakah ob 15.00. Vabljeni zlasti člani ŽPS-ja, pa tudi tisti, ki bi vas tema zanimala.