Enajsta nedelja med letom


Molitveni namen: za blagoslov naše domovine in našo večjo ljubezen do nje

Godovi v tem te dnu:
NEDELJA – 11. NEDELJA MED LETOM
SOBOTA – Rojstvo Janeza Krstnika, slovesni praznik
NEDELJA – 12. NEDELJA MED LETOM

Danes gremo na izlet z mladimi, animatorji, pevci in ministranti. Pred odhodom se dobimo okrog 11.30 na župnijskem dvorišču.

Danes ob 19.30 so pevske vaje mladinskega pevskega zbora v veroučnih učilnicah. Vabljeni še novi birmanci in mladi, da se pridružite!

V torek čisti cerkev 3. skupina.

V petek po večerni sveti maši so igre za otroke in mlade na župnijskem dvorišču.
Ob 19.45 bo v cerkvi Vseh svetih domoljubni večer na temo: Znamenja upanja za odpuščanje v slovenskem narodu. Z nami bosta posebna gosta: dr. Jože Možina in Romana Bider. Prisrčno vabljeni na ta dober pogovorni večer, poln ljubezni do domovine! Povabite še svoje prijatelje!

V soboto je slovesni praznik Rojstva Janeza Krstnika. Svete maše bodo ob 9.00 in 19.00.

Naslednjo nedeljo je dan državnosti. Doma izobesimo slovensko zastavo. Molimo za našo domovino, vse njene prebivalce ter posebej za politike, da bi konstruktivno delali za blagor vseh državljanov.

Sporočamo vam veselo novico, da bo naš župljan Drago Ferencek, ki vstopil v red dominikancev, posvečen v duhovnika. Mašniško posvečenje bo v nedeljo, 2. julija, ob 16.00 v Petrovčah. Nova maša pa bo pri nas na Žalah nedeljo zatem, 9. julija, ob 10.00.
Za mašniško posvečenje v Petrovčah nameravamo organizirati avtobus. Prijavite se lahko danes na izhodu iz cerkve (sicer pa duhovnikom ali v župnijski pisarni).
Za novomašno slavje na Žalah bomo potrebovali vašo pomoč. Na izhodu iz cerkve se lahko vpišete za sodelovanje: pomoč pri peki peciva, pomoč pri postrežbi, pomoč pri tehničnih opravilih, pomoč pri krašenju cerkve in okolice.

Na naši spletni strani je že možnost prijave otrok za poletni oratorij, ki bo konec avgusta.

Na izhodu iz cerkve vzemite župnijska oznanila za mesec junij.