Druga velikonočna nedelja


Molitveni namen: za vse, ki so zašli v razne vrste odvisnosti

Godovi v tem tednu:
NEDELJA – Druga velikonočna nedelja
ČETRTEK – Sveti Stanislav, škof in mučenec
NEDELJA – Tretja velikonočna nedelja

V tem tednu nadaljujemo z rednim veroukom in družinsko katehezo.

V ponedeljek zvečer čisti cerkev 1. skupina.

V torek ob 19.45 je v župnijski knjižnici večer Knjiga in čaj. Pogovarjali se bomo o knjigi Jaz sem N, ki opisuje preganjane kristjane v današnjem času.

V petek ob 19.00 bo v telovadnici Zavoda svetega Stanislava pričevanjski večer Matt-a Fradd-a, ki je ustvarjalec enega najbolj znanih katoliških podcastov. Zlasti mladi lepo vabljeni!

V soboto ob 9.00 je birmanska sobota za veroučence 8. in 9. razreda. Okrepimo molitev zanje, saj bodo čez tri tedne (27. aprila) prejeli sv. zakrament sv. birme.

Naslednjo nedeljo bo posebna nabirka za obnovo župnijskih objektov. Hvala vam za vašo velikodušnost!

Napovedujemo, da bo v soboto, 20. aprila, oratorijski dan za otroke od 5. leta dalje. Dan bo potekal na župnijskem dvorišču od 9.00 do 14.00. Prijavo izpolnite na naši spletni strani.

Prav tako bo čez štirinajst dni (21. aprila) župnijski srečelov s skupnim kosilom. Zbiramo dobitke za srečelov, ki jih lahko prinesete po večernih sv. mašah pred pevsko sobo ali v času uradnih ur v župnišče. Vabljeni, da si to nedeljo organizirate tako, da bomo nekaj časa preživeli skupaj pred cerkvijo in skupaj pojedli kosilo.

Vsak prvi petek v mesecu obiščemo bolnike in ostarele po domovih. Mnogi v naši župniji že dalj časa ne morejo več v cerkev. Prosimo, sporočite nam, koga lahko duhovniki še obiščemo in jim ponudimo zakramente.

Na voljo so oznanila za mesec april.