Druga postna nedelja

Spremenjenje na gori, Raphael (1518-20)

Molitveni namen: za Božje varstvo in ozdravljenje Jurija

Godovi v tem tednu:
NEDELJA – 2. POSTNA NEDELJA
TOREK – Sveti Perpetua in Felicita, mučenki
NEDELJA – 3. POSTNA NEDELJA

Nocoj ob 18.00 je v veroučnih prostorih uvodno srečanje animatorjev za poletni oratorij. Mladi, vabljeni, da se pridružite pripravi na to lepo in pomembno poletno dogajanje za otroke!

V ponedeljek zvečer čisti cerkev 4. skupina. Vsi, ki si boste vzeli čas, lepo vabljeni jutri ob 19.30, po večerni sveti maši. Hvala za vaš odziv!

V ponedeljek ob 20.00 bo uvodno srečanje za vse, ki bi vas zanimalo sodelovanje na družinski katehezi. Družinska kateheza so srečanja podobna verouku, a so namenjena tako otrokom kot staršem. Zlasti v današnjem času je izjemno pomembno, da tudi starši rastejo v veri, se srečujejo v bratski skupnosti in so si med seboj v oporo. Lepo vabljeni, kogar zanima tovrstno sodelovanje. Dobimo se v veroučnih prostorih.

V petek ob 18.30 je molitev križevega pota, zatem sveta maša. Vsi lepo vabljeni, da se udeležimo križevega pota, se pustimo nagovoriti skrivnostim Jezusovega trpljenja, da bomo prenovljeni pričakali njegovo vstajenje.

V soboto ob 9.00 imamo s katehumeni začetne in nadaljevalne skupine na Kureščku dan duhovnih vaj.

V soboto ob 16.00 je v cerkvi Vseh svetih srečanje za družine in otroke s programom: slavljenje, pričevanje, adoracija, možnost za sveto spoved. Za varstvo otrok bo poskrbljeno. Vabljeni!

Naslednjo nedeljo ob 15.00 bo družabno srečanje za družine z majhnimi otroki v veroučnih učilnicah.
Ob 19.30 bo pevska vaja mešanega pevskega zbora na koru v pripravi na bogoslužje velikonočnega tridnevja. Pevci, lepo vabljeni!

Lepo vabljeni v tem postnem času k prejemu zakramenta svete spovedi. Nekateri morda že dlje časa niste šli. Spovedujemo vsak dan pred večerno sveto mašo, prav tako pred nedeljskimi svetimi mašami. Po potrebi se lahko z duhovnikom dogovorite tudi za poseben termin (pokličite v pisarno na 01 437 22 03).

Vabljeni k branju župnijskih oznanil za mesec marec.