3. NEDELJA MED LETOM (Nedelja Božje besede)


Molitveni namen: da bi vzljubili Sveto pismo in Božjo besedo

Godovi v tem tednu:
NEDELJA – 3. NEDELJA MED LETOM (nedelja Božje besede)
SREDA – Sveti Frančišek Saleški, škof in cerkveni učitelj
ČETRTEK – Spreobrnitev apostola Pavla, praznik
PETEK – Sveti Timotej in Tit, škofa
SOBOTA – Sveta Angela Merici, ustanoviteljica uršulink
NEDELJA – 4. NEDELJA MED LETOM

Hvala za vaše današnje darove v nabirko za obnovo stare in nove cerkve. Kmalu se bomo lotili sanacije temeljev stare cerkve ter prenove strehe pri novi cerkvi.

Včeraj se je začel Svetopisemski maraton, ki se odvija od 20. januarja do četrtka, 25. januarja, in predstavlja nekajdnevno neprekinjeno branje Svetega pisma. Naslov letošnjega maratona je »Gospod preizkusil si me in me poznaš« (Ps139). Več informacij dobite na njihovi spletni strani.

Nocoj ob 18.00 se v župnijski knjižnici srečajo organisti in zborovodje.

V torek čisti cerkev 2. skupina (čebelice).

V četrtek ob 19.45 bo na koru nove cerkve pevska vaja mešanega pevskega zbora. Vsak četrtek bodo redne pevske vaje in petje pri sveti maši enkrat mesečno. Vabljeni vsi dosedanji pevci, dobrodošli tudi novi!

V petek ob 19.45 je kot vsak petek večer za mlade v veroučnih učilnicah. Lepo vabljeni!

V soboto od 9.00 do 13.00 Škofijska gimnazija v Šentvidu vabi osmo- in devetošolce na dan odprtih vrat. Predstavili bodo pouk in številne dejavnosti na tej katoliški gimnaziji.

Naslednji teden v četrtek ob 17.00 bo v veroučnih prostorih imel predavanje Benjamin Tomažič na temo: Pametna uporaba pametnih naprav. Vabljeni vsi starši otrok, vsi mladi, pa tudi vsi, ki vas ta tematika zanima.

Omenimo, da je pred nekaj dnevi umrla zvesta župljanka Zinka, ki je v življenju veliko storila za tomačevsko cerkev. Gospod, daj ji večni pokoj.

Na voljo so oznanila za mesec januar.