2. postna nedelja

Spremenjenje na gori, Raphael (1518-20)

Molitveni namen: za blagoslov naših družin: za vse matere in očete

Godovi v tem tednu:
NEDELJA – 2. postna nedelja
TOREK – Štirideset mučencev iz Armenije
NEDELJA – 3. postna nedelja

Nocoj ob 18.00 je v cerkvi Vseh svetih slavilna molitev (vsakih 14 dni). Lepo vabljeni, zlasti mladi in družine.

Nocoj ob 19.30 se začnejo pevske vaje v pripravi na bogoslužje velikonočnega tridnevja. Vabljeni vsi pevci, ki ste že do sedaj sodelovali, prav tako dobrodošli novi pevci. Pevske vaje bodo na koru vsako nedeljo ves postni čas. Hvala za vašo pomoč pri petju in zvestobo na vajah.

V ponedeljek ob 18.45 se bo v cerkvi Vseh svetih odvil prvi postni nagovor z naslovom: Kako odpreti vrata naše župnije? Na tem posebnem večeru nas bo nagovoril dunajski gost Otto Neubauer. Je poročen mož, ki
se že desetletja ukvarja z misijoni po Evropi. Odlikujeta ga izvirnost pri oznanjevanju in upanja poln pogled za Kristusovo oznanilo. Zelo priporočamo, da pridete na ta edinstven večer! Pomagal nam bo, da bi tudi v naših župnijah našli načine, kako izpolnjevati Jezusovo naročilo »Pojdite in oznanite evangelij«. (Pomislimo na mnoge oddaljene kristjane in neverujoče v naši okolici!)

V torek ob 11.00 bo na našem pokopališču pri duhovniških grobovih odkritje in blagoslovitev spominskega obeležja duhovniku in skladatelju Stanku Premrlu, ob 115-letnici nastanka uglasbitve slovenske himne.

V torek popoldan čisti cerkev 1. skupina.

V sredo ob 18.45 bo sestanek Župnijske karitas.

V petek ob 18.00 je molitev križevega pota, sledi sveta maša. Vsi lepo vabljeni!

Naslednjo nedeljo bomo imeli posebno nabirko za obnovo ogrevalnega sistema za našo župnijo. Že vnaprej hvala za vašo velikodušnost.