11. nedelja med letom

Molitveni namen:  za duhovne sadove nove maše

Godovi v tem tednu:
NEDELJA – 11. NEDELJA MED LETOM
ČETRTEK – Sveti Alojzij Gonzaga, redovnik
NEDELJA – ROJSTVO JANEZA KRSTNIKA, slovesni praznik

Zahvala vsem župljanom, ki so v zadnjih tednih velikodušno darovali svoj čas in ogromno pomagali na raznih področjih pri pripravi slovesnosti nove maše! Skupaj lahko naredimo velike stvari! Hvala vam!

V nedeljo, 17. junija, obhajamo SLOVESNO NOVO MAŠO našega župljana Tomaža Kunaverja ob 10.00. Slovesnosti nove maše sledi skupno župnijsko kosilo pod velikim šotorom. Praznujmo skupaj z novomašnikom!

Naslednjo nedeljo obhajamo slovesni praznik ROJSTVO JANEZA KRSTNIKA. Nedeljske svete maše so po običajnem nedeljskem urniku.

V torek čisti cerkev 3. skupina

Danes zvečer bo ob 19.30 (takoj po večerni sveti maši) srečanje z novomašnikom Tomažem Kunaverjem. Pred izpostavljenim Najsvetejšim ga bomo izročili v molitvi in zapeli litanije Matere Božje. Nato bo sledil pogovor z njim, ko se bo predstavil in pričeval o svoji poti, kako ga je Bog poklical. Vabljeni, da se zberemo v velikem številu na tem večeru!

Jutri, v nedeljo, obhajamo SLOVESNO NOVO MAŠO našega župljana Tomaža Kunaverja ob 10.00 (namesto 9. in 11. sv. maše). Ohranimo pa nedeljsko sv. mašo ob 7.30 kot običajno.Slovesnosti nove maše bo sledilo skupno župnijsko kosilo pod velikim šotorom. Vabljeni, da tokrat preživite vaše nedeljsko kosilo v okrilju župnije, da se nas čim več župljanov veseli in praznuje skupaj z novomašnikom!