Dvaindvajseta nedelja med letom


Molitveni namen: za blagoslovljen začetek novega šolskega leta

Godovi v tem tednu:
NEDELJA – 22. NEDELJA MED LETOM
TOREK – Sveta Mati Terezija, redovnica, redovna ustanoviteljica
PETEK – Rojstvo device Marije (mali šmaren), praznik
NEDELJA – 23. NEDELJA MED LETOM

Z jutrišnjim dnem prehajamo na običajni letni urnik svetih maš. Svete maše ob delavnikih bodo zjutraj ob 7.30 in ob 19.00. Ob sobotah bosta sveti maši ob 11.00 in ob 19.00. Uradne ure v župnijski pisarni so med tednom vsak dan (razen srede), od 8.30 do 9.30 ter od 17.00 do 17.45.

Ta teden začenjamo z rednim veroukom in z družinsko katehezo. Večina otrok se je vpisala v veroučno šolo minuli teden. Kdor pa je to zamudil, naj se oglasi v župnišču v času uradnih ur in uredi vpis.

V torek čisti cerkev 2. skupina.

V petek obhajamo praznik Marijinega rojstva, mali šmaren. Svete maše bodo ob 9.00 in 19.00, v Tomačevem ob 18.00.

V petek po večerni sveti maši začenjamo srečanja za mlade, ki bodo vsak petek ob 19.45 v veroučnih prostorih. Mladi, lepo vabljeni!

V avli lahko vzamete letake za srečanja Verouk za odrasle in katehumenat (začnemo 5. oktobra). Gotovo poznate koga, ki je duhovni iskalec in si želi spoznati krščansko vero, morda prejeti tudi zakramente.

V avli so na voljo koledarji Vincencijeve zveze dobrote. Zbirajo se prostovoljni prispevki, s katerimi boste lahko podprli projekt gradnje hiše za družino v stiski. Priporočen dar za koledar je 10 €.

Sedaj po sveti maši je pogostitev: vabljeni, da se zadržite ob bratskem druženju pod lipo in pozdravite Anžeta Cunka. Hvala vsem gospodinjam za dobrote, ki ste jih pripravile.

Na voljo so mesečna oznanila za september.